Tvrtka Žnidarić-usluge d.o.o. vlasnik je internet stranice www.znidaric-usluge.hr ,te web shopa na istoj adresi.Prihvačanjem Uvjeta korištenja korisnicu su  upoznati te  suglasni s ovdje iznesenim pravilima te izjavljujete ste upoznati svakim daljnjim korištenjem ovih internetskih stranica te ste upoznati sa daljnjim uvjetima.Molimo da se ne služite ovim internetskim stranicama ako iz nekog razloga ne prihvaćete ovdje navedene uvjete korištenja i pravila ili se s istima ne slažete. Uvjeti plačanja ,upravljanje sadržajem i pružanje informacijskih usluga putem interneta skup je interaktivnih usluga koje putem internet stranica na domeni www.znidaric-usluge.hr., Firme Žnidarić-usluge d.o.o. sa sjedištem u Puščinama. Uvjeti korištenja odnose se na korištenje internetskih stranica www.znidaric-usluge.hr od strane korisnika. 

 Korisnici koji se koriste internet stranicama www. znidaric-usluge.hr, svojim korištenjem istih potvrđuju da su u suglasnosti s navedenim uvjetima i pravilima i da će korištenje navedenih internetskih stranica s njihove strane biti u skladu s Uvjetima korištenja i pravilima koji su u njima sadržana

Korisnik je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica www.znidaric-usluge.hr isključivo na njegovu odgovornost. Žnidarić-usluge doo ne može ni na koji način jamčiti da korištenje ove internetske stranice neće biti prekinuto ili bez grešaka, niti mogu jamčiti za posljedice korištenja ove internetske stranice ili točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ovih internetskih stranica. Korisnik se slaže i potvrđuje da Žnidarić-usluge doo nije odgovorna za neprikladno ili  protuzakonito ponašanje drugih korisnika te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na korisniku. Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Žnidarić-usluge doone odgovara za štetu intenetske stranice nastalu kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih internetskih stranica. Korisnik je suglasan da se uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupan sadržaj www.znidaric-usluge.hr.

Korisnik  je svaka osoba koja na bilo koji način neposredno ili posredno koristi ili je koristila stranice domene Žnidarić-usluge. Svaki korisnik ima osobno pravo korištenja stranica www.znidaric-usluge.hr, a ono se ne može nikako prenijeti na druge pravne ili fizičke osobe. Na mjestima gdje postoje zaporke, svaki je korisnik osobno odgovoran za zaštitu njihove povjerljivosti. Isto tako, korisnik je upoznat i suglasan sa činjenicom da pri korištenju Interneta može doći do prekida usluga. Događaji izazvani takvim prekidom su izvan kontrole od strane www.znidaric-usluge.hr zbog čega ista ne može biti odgovorna za eventualni gubitak podataka do kojeg može doći tijekom pružanja usluga od strane Žnidarić-usluge doo. Pristup internet stranici www.znidaric-usluge.hr ponekad može biti isključen, privremeno nedostupan ili u prekidu iz razloga za koje nije odgovorna firma Žnidarić-usluge doo, čega je korisnik svjestan i slaže se s istim.

U našoj internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

  • općom uplatnicom na račun/internet bankarstvom
  • plačanje pouzečem kod primanja robe na kučnu adresu ili Vama Najbliži poštanski ured.

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom emailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.

Ne koristite li e-banking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite općom uplatnicom na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini.

Proizvodi su rezervirani 3 radna dana po primitku narudžbe. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.

Zadržavamo pravo otkazivanja prihvačene naruđbe,ako nepostoji mogučnost nabave artikla ili je u međuvremenu istekla zaliha.

Naručene artikle Vam šaljemo tek po primljenoj uplati.Isporuka robe po evidentiranoj zaprimljeno uplati isporučuje se u roku 3 do 10 dana.

Minimalna  NARUĐBA robe je 100,00kn     

Ucijenu robe uračunata je isporuka / dostava samo na području Republike HRVATSKE.

Dostava robe uračaunata je u cijenu artikla samo na području REPUBLIKE HRVATSKE.

Inozemni kupac( kupac van REPUBLIKE HRVATSKE )TROŠKOVE DOSTAVE SAM PLAČA,osima ako naknadno nije drukčije dogovoreno telefonskim i mail putem. 

Žnidarić-usluge doo ne odgovara ako se roba kupljena na domeni www.znidaric-usluge.hr te isporučena korisniku ne poistovjete( slika )fotografski.

Informacije bilo kakve vrste mogu biti promijenjen ili ukinut od strane Žnidarić-usluge doo. Firma se može odlučiti za potpun prestanak slanja ili promijeniti brzinu prijenosa ili bilo koje druge karakteristike internetske usluge. U bilo kojem trenutku Žnidarić-usluge doo zadržava pravo izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja. Prethodno se odnosi i na sadržaj, vrijeme dostupnosti sadržaja, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Navedeno pravo Žnidarić-usluge doo može koristiti bez ikakvok ograničenja, u bilo kojem obliku te segmentima poslovanja.

 Od ovdje navedenih Uvjeta korištenja i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka Žnidariž-usluge doo zadržava pravo prekinuti ili napraviti određene izmjene, ako too smatra potrebnim. Savjet Korisnicima :pročitajte ponekad iznova informacije sadržane u Uvjetima korištenja i Izjavi o povjerljivosti podataka, zbogformiranosti o eventualnim promjenama jer predviđene izmjene mogu uključivati uvođenje određenih naknada ili naplata.

 Ako korisnik nastavi s korištenjem predmetnih stranica i nakon promjene Uvjeta korištenja i Izjave o povjerljivosti podataka smatra se da prihvaća trenutno važeće Uvjete korištenja i Izjavu o povjerljivosti podataka. Odmah nakon objave na stranicama www.znidaric-usluge.hr na snagu stupaju sve izmjene ili brisanja uvjeta i pravila korištenja. Svako korištenje navedenih stranica od strane korisnika nakon takve obavijesti smatra se prihvaćanjem tih promjena..

Za opremu te održavanje svojeg računala,sav softver i hardver kojeg se koristi, te drugu opremu nužnu za pristup i korištenje www.znidaric-usluge.hr te  troškove povezane s tim odgovoran je isključivo korisnik. Bilo kakva oštećenja opreme od strane korisnika nastala kao posljedica korištenja predmetnih internetskih stranica nisu u odgovornosti Žnidarić-usluge d.o.o.

 

 

 

 


Newsletter