Popravak

Što kada pukne vjetrobransko staklo?

Brzina reakcije je ključna u slučaju da Vam je kamenčić razbio vjetrobransko staklo. Naime, ako se posjet servisu odgađa i odugovlači, vanjski utjecaji poput temperature ili vlage mogu utjecati na širenje postojeće rupice u vjetrobranskom staklu, a osim toga riskirate i novi udarac kamenčića u već oštećeno staklo, što će rezultirati većom štetom nego prvi put.

Puknuto vjetrobransko staklo će biti lakše popraviti ukoliko se nije previše zaprljalo nakon puknuća!

Čim se puknuće stakla dogodi, odmah idite serviseru. Naime, mnogi vozači se odlučuju na popravak vjetrobranskog stakla u vlastitoj garaži, ali to nije uvijek tako jednostavan posao, posebice ako Vaš automobil ima grijana ili obojena stakla.

U tom slučaju biste umjesto uštede mogli izgubiti još više novca ako dodatno oštetite staklo tijekom rada.

Sigurnije rješenje je popravak autostakla u specijaliziranoj radionici čiji će zaposlenici znati pravilno popraviti staklo ili ga zamijeniti u slučaju da je pukotina prevelika za jednostavni popravak.

home 1

Reparacija

Reparacija je postupak koji se koristi za saniranje manjih pukotina na prednjem vjetrobranskom staklu.

Postupak se sastoji od detaljnog čišćenja i fine obrade pukotine, zatim se uz pomoć specijalne aparature ubrizgava prozirna smola koja popunjava pukotinu i čini je gotovo nevidljivom.

Jedan od najvažnijih uvjeta za reparaciju je brza reakcija. Oštećeno staklo se mora čim prije zaštiti od vanjskih utjecaja, prljavštine i daljnjeg oštećenja lijepljenjem samoljepljive trake preko pukotine. Slijedeći korak je što prije posjetiti naš servis, ne bi li se pukotina raširila, a tada Vam ne preostaje drugo nego izabrati znatno skuplju varijantu, izmjenu stakla.

Bitno je da oštećenje nije u vidnom polju vozača, u kojem slučaju ne preporučujemo reparaciju. Pukotine veličine do par centimetara smatraju se pogodnim za reparaciju, preko toga savjetuje se zamjena stakla.

Naši kvalitetno osposobljeni djelatnici u kombinaciji sa visokom tehnologijom koja jamči kvalitetu i trajnost će reparirati vaše staklo u skladu sa normativima važećim u preko 40 zemalja.

ŽNIDARIĆ USLUGE d.o.o.
Puščine, Čakovečka 95A
40305 NEDELIŠĆE
+385 95 901 6002

Radno vrijeme
Pon-Pet: 07:30 - 15:00
Subota: neradna

envelopephone-handset