Poliranje farova

poliranje farova

Poliranje farova automobila postalo je posljednjih godina gotovo obavezno za sve aute starije od 10- tak godina. Prve generacija automobila sa plastičnim pokrovima fara ( umjesto staklenim) pojavile su se krajem 90-tih i gotovo svi proizvođači su imali problema sa zamućivanjem farova.

Nekvalitetna plastika, utjecaj UV zraka, pijeska, soli i kemije znatno utječu na brzinu propadanja fara. Ali nije sve tako crno, farovi se mogu ispolirati za malo novaca i dovesti gotovo u stanje blizu novoga. Iako je moguće sve to napraviti kod kuće to ne bismo preporučili.

wurthlogo
Ukoliko imate problema sa žutim i bijelim farovima, tj. prednjim svjetlima koja više nisu proizirna potrebna je ili zamjena ili poliranje. Mutni farovi se lako uočavaju i auto nije tehnički ispravan. Taj problem se javlja uglavnom u novijim automobilma gdje su farovi napravljeni od plastike (umjesto od stakla). Ako primjetite da vam farovi poprimaju žutu ili bijelu boju, samo nam se javite. Koristimo najvalitentije WÜRTH proizvode za poliranje farova.
PRIJE POSLIJE PRIJE POSLIJE
PRIJE POSLIJE PRIJE POSLIJE
ŽNIDARIĆ USLUGE d.o.o.
Puščine, Čakovečka 95A
40305 NEDELIŠĆE
+385 95 901 6002

Radno vrijeme
Pon-Pet: 07:30 - 15:00
Subota: neradna

envelopephone-handset