Autooprema

U našem prodajnom asortimanu nudimo gumene tepihe Rigum, metlice brisača Wurth, zračnice različitih dimenzija. Moguća narudžba farova, vanjskih retrovizora i akumulatora.
Auto tepisi

U ponudi imamo veliki izbor tipskih gumenih tepiha za sve vrste automobila brendiranong proizvođača RIGUM. Tepisi kao dodatana oprema služe očuvanju interijera i omogućuju ugodniju vožnju. Isplati se uložiti u njih jer nisu previše skupi, a vrlo su izdržljivi i zahvalni za održavanje. Najčešće se prodaju kao setovi od dva prednja i dva stražnja komada.

Tepisi za auto se dijele na:

  • univerzalne - za sve modele automobila
  • tipski - izrađeni baš po mjeri tipa automobila

Od vrste materijala, oni mogu biti:

  • napravljeni od tekstila
  • napravljeni od gume
rigum tepisi
rigum kadice
Kadice za prtljažnik

Dizajnerski gumeni auto tepisi štite prtljažnik svakog automobila. Izrađeni su od visokokvalitetne gumene smjese. Savršeno pristaju svakom modelu automobila, lako se održava i čisti. Njihov podignut rub štiti unutrašnjost automobila od prljavštine i produljuje mu vijek trajanja.

rigum
METLICE BRISAČA

Kombinacija kiše, loših vremenskih uvjeta te vožnja po noći je vrlo opasna. A dodatni problem svaraju i stari brisači. Metlice brisača su jedan od glavnih faktora koji utjeću na vidljivost i preglednost tokom voženje po lošem vremenu. Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti ostalih, treba ih zamijeniti na vrijeme.

Glavni dio brisača je metlica koja se s vremenom istroši. A kada se istroši brisači više ne čiste vjetrobransko staklo kako treba, ostavljaju tragove vode i prljavštine a mogu i oštetiti staklo. Bitan je i okvir metlice brisača koji se brine da sama metlica dobro prijanja na staklo te da uvijek pritišće gumu.

wurthlogo
wurth metlice brisača
ŽNIDARIĆ USLUGE d.o.o.
Puščine, Čakovečka 95A
40305 NEDELIŠĆE
+385 95 901 6002

Radno vrijeme
Pon-Pet: 07:30 - 15:00
Subota: neradna

envelopephone-handset